www.degoedkoopsteloterij.nl

 Voor deze unieke actie in de vorm van een loterij hebben wij de naam: De Goedkoopste Loterij gekozen.

Met deze actie gaan wij geld inzamelen voor kankeronderzoek .

Meer informatie over dit bijzondere initiatief.

Het idee om deze actie in te zetten voor de onderzoekers is bedacht voor iedereen die het onderzoek op een gemakkelijke wilt steunen en elke dag kans maken op een mooie geldprijs. Zeker leuk voor hen die het financieel soms wat moeilijk hebben en toch het onderzoek willen steunen.

Deze actie is voor ons HET middel geworden om samen met u de kankerbestrijding te steunen zodat die hun ideaal kan verwezenlijken.

Deze actie is wat ons betreft de ideale methode om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding.

Elke dag staan er op de homepagina nieuwe uitslagen.

De te winnen bedragen zijn nu: € 500 € 250 € 25 € 7.50 


Onze INKOMSTEN EN HET PRIJZENGELD, halen we namelijk uit de opbrengst van advertenties. Meedoen kost u niets. Bezoek dagelijks de home pagina en kijk daar of je in de prijzen bent gevallen met je P.N. is je lotnummer.

Hoe meer mensen meedoen, hoe hoger de reclame-inkomsten worden zodat er meer geld er naar de onderzoekers zal vloeien en hoe hoger de prijzen zullen worden.

We hebben geen betaalde medewerkers. Alle werkzaamheden worden door vrijwilligers verricht zodat er geen personeelskosten zijn en alle inkomsten naar het kankeronderzoek gaan.

Als u wilt zien hoe transparant we zijn loop dan gerust even binnen bij ons, we geven uitleg over, tonen je alles en zullen al uw vragen beantwoorden.